THEORIE

Veilig de weg op, in de auto of op de motor.
Verkeersveiligheid is een serieuze zaak. Daarom leiden wij onze studenten op tot veilige, verantwoordelijke weggebruikers. Hierbij hoort ook gedegen theorie kennis. Wij ondersteunen onze leerlingen daarin met gedegen en makkelijk theoriemateriaal: een online cursus via de Leerlingen app waarbij de instructeur precies kan zien hoe ver jij bent. Natuurlijk zijn ook theorieboeken beschikbaar. Waar nodig kan een theorieles met de instructeur gepland worden om de stof nog beter onder de knie te krijgen.
Waar wacht je nog op? Neem de Eerste Stap!

De Eerste Stap

Theoriemateriaal

Rijschool De Eerste Stap is dé plek voor iedereen die wil leren auto- of motorrijden. Van theorielessen waarin je wordt onderwezen over verkeersregels en verkeersborden tot veilige rijtechnieken die speciaal op jouw behoeften zijn afgestemd; Wij hebben het allemaal! Of het nu gaat om theoretische studies met een instructeur die je leert wat er van elk type voertuig wordt verwacht als je op onze wegen rijdt, of om praktijklessen waarbij studenten scenario’s kunnen oefenen zoals het omgaan met noodgevallen op de openbare weg.

OVERIGE DIENSTEN

AUTORIJLES

MOTORRIJLES

WRM STAGE

DIRECT INSCHRIJVEN

Wil jij de Eerste Stap nemen? Schrijf je dan direct in. 
Na een druk op de knop van onze kant krijg jij direct toegang tot de Leerlingen App en neem ik contact met je op over de rest (of plan gelijk jouw eerste rijles!)